ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Previous
1/2
Next

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ

Coffea Arabica Seed Oil

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ

Κρέμα Κατά της Κυτταρίτιδας
 
Το έλαιο Καφέ έχει αποδειχτεί ότι είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιείται σε αδυνατιστικά καλλυντικά προϊόντα χάρη στη φυσική περιεκτικότητα των κόκκων καφέ σε καφεΐνη. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ασαπωνοποίητες ύλες στο έλαιο καφέ το έχει καταστήσει δημοφιλές για χρήση σε καλλυντικά προϊόντα.

Βιοενεργά Συστατικά:
Το έλαιο Καφέ είναι πλούσιο σε φυτοστερόλες που ευνοούν την άριστη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα. Ο Πράσινος Καφές είναι πλούσιος όχι μόνο σε καφεΐνη, την κατεξοχήν λιπολυτική ουσία, αλλά και σε χλωρογενικό οξύ, μία ουσία που χάρη στις αποσυμφορητικές τις ιδιότητες καταπολεμά την κατακράτηση υγρών στους ιστούς, τυπικό 'σύμπτωμα΄ της κυτταρίτιδας.

Δράση:
Ο Πράσινος Καφές διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση χάρη στις πολυφαινόλες, ανοσορρυθμιστική δράση χάρη στους υδατάνθρακες και αγγειορυθμιστική δράση χάρη στα αλκαλοειδή που περιέχει. Το λίπος απομακρύνεται χάρη στα ενζυματικά συστατικά τα οποία μειώνουν ορατά την κατακράτηση νερού και των αποθεμάτων λίπους από τους ιστούς.